Wachttijd en bereikbaarheid

Er is op dit moment geen voor nieuwe cliënten:

  • Denise Boumans: aanmeldingen zijn voorlopig niet mogelijk (werkzaam op maandagochtend – en avond, dinsdagochtend, donderdag en vrijdag)
  • Lidewei Chavannes: aanmeldingen zijn voorlopig niet mogelijk (werkzaam op dinsdag en donderdag)
  • Dominique Meijssen: aanmeldingen zijn voorlopig niet mogelijk (werkzaam op maandag)
  • Nina Albisser: aanmeldingen zijn voorlopig niet mogelijk (werkzaam op vrijdag)

Er is geen wachttijd tussen aanmelding en behandeling!

Wij adviseren u om te overleggen met uw huisarts als de wachttijd te lang is. Ook kunt u contact opnemen met uw zorgverzekering* of op de website www.emdr.nl zoeken naar een praktijk waar u eerder geholpen kunt worden.

In het eerste gesprek ontvangt u van uw behandelaar een visitekaartje met telefoonnummer en e-mailadres. Mits afgesproken is uw behandelaar ook buiten kantoortijden bereikbaar. De hulpverleners werkzaam binnen Perspectief nemen elkaar waar bij vakantie en ziekte. Via het contactformulier van de website zijn we altijd bereikbaar.

*U kunt uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling en ondersteuning, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraar gezamenlijk zijn overeengekomen (de Treeknormen).