Wachttijd en bereikbaarheid

Er is op dit moment  ruimte voor nieuwe cliënten:

  • Denise Boumans: aanmeldingen zijn niet mogelijk (werkzaam op maandagochtend – en avond, dinsdagochtend, donderdag en vrijdag)
  • Dominique Meijssen: aanmeldingen zijn niet mogelijk (werkzaam op maandag)
  • Karin van der Zwan: aanmeldingen zijn niet mogelijk (werkzaam op donderdag en evt. op maandag online)

Er is geen wachttijd tussen aanmelding en behandeling!

Wij adviseren u om te overleggen met uw huisarts als de wachttijd te lang is. Ook kunt u contact opnemen met uw zorgverzekering* of op de website www.emdr.nl zoeken naar een praktijk waar u eerder geholpen kunt worden.

In het eerste gesprek ontvangt u van uw behandelaar een visitekaartje met telefoonnummer en e-mailadres. Mits afgesproken is uw behandelaar ook buiten kantoortijden bereikbaar. De hulpverleners werkzaam binnen Perspectief nemen elkaar waar bij vakantie en ziekte. Via het contactformulier van de website zijn we altijd bereikbaar.

*U kunt uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling en ondersteuning, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraar gezamenlijk zijn overeengekomen (de Treeknormen).

Corona/Covid-19: hoe gaat Perspectief om met de recente maatregelen?

We volgen nauwgezet de richtlijnen van het RIVM en de adviezen van onze beroepsvereniging LVVP.

Alle intake en behandelgesprekken vinden plaats face-to-face of  via beeldbellen met behulp van ClickDoc Videoconsult. Kies je voor beeldbellen, dan ontvang je via dit systeem een mail met een link en een code waarmee je kunt inloggen.  In de virtuele wachtruimte word je dan ‘opgehaald’ door je behandelaar. Alles wat je nodig hebt is goede WiFi, een computer of laptop met camera en geluid, het liefst oortjes of een koptelefoon en een rustige ruimte.

We werken met een EMDR Online programma, dus ook EMDR is via beeldbellen mogelijk.

Voor vragen kun je contact opnemen met je behandelaar  of via info@perspectiefpraktijk.nl.