Cursus Omgaan met spanningsklachten voor Marokkaanse vrouwen

Marokkaanse vrouwenSamen met Samen Sterk Vrouwen West, een netwerk voor en door vrouwen in Amsterdam, organiseert Perspectief de cursus ‘Omgaan met spanningsklachten’.

In deze cursus leert u hoe stress uw lichaam en uw denken beïnvloedt. Aan de hand van een biofeedbacksysteem wordt geoefend met ademhalingstechnieken om uw stress-niveau te verlagen. Hierdoor voelt u zich meer ontspannen en kunt u problemen beter oplossen.

Er zijn zes bijeenkomsten van 2 uur. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@perspectiefpraktijk.nl of contact opnemen met via www.samensterkvrouwenwest.nl.

Corona/Covid-19: hoe gaat Perspectief om met de recente maatregelen?

Alle intake en behandelgesprekken worden voorgezet via beeldbellen met behulp van het programma Zoom. Je ontvangt van je behandelaar via mail een link met je afspraak waarop je kunt wachten in de virtuele wachtruimte.

Alles wat je nodig hebt is goede WiFi, laptop met camera en geluid, het liefst oortjes en een rustige ruimte. Download Zoom en de behandelaar stuurt je een link voor de afspraak waarop je kunt wachten in de virtuele wachtruimte.

We hebben een EMDR Online programma aangeschaft, dus ook EMDR trajecten kunnen gecontinueerd worden

Voor vragen kan je contact opnemen met je behandelaar of met info@perspectiefpraktijk.nl