Cursus Omgaan met spanningsklachten voor Marokkaanse vrouwen

Marokkaanse vrouwenSamen met Samen Sterk Vrouwen West, een netwerk voor en door vrouwen in Amsterdam, organiseert Perspectief de cursus ‘Omgaan met spanningsklachten’.

In deze cursus leert u hoe stress uw lichaam en uw denken beïnvloedt. Aan de hand van een biofeedbacksysteem wordt geoefend met ademhalingstechnieken om uw stress-niveau te verlagen. Hierdoor voelt u zich meer ontspannen en kunt u problemen beter oplossen.

Er zijn zes bijeenkomsten van 2 uur. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@perspectiefpraktijk.nl of contact opnemen met via www.samensterkvrouwenwest.nl.

Corona/Covid-19: hoe gaat Perspectief om met de recente maatregelen?

We volgen nauwgezet de richtlijnen van het RIVM en de adviezen van onze beroepsvereniging LVVP.

Alle intake en behandelgesprekken vinden plaats face-to-face of  via beeldbellen met behulp van ClickDoc Videoconsult. Kies je voor beeldbellen, dan ontvang je via dit systeem een mail met een link en een code waarmee je kunt inloggen.  In de virtuele wachtruimte word je dan ‘opgehaald’ door je behandelaar. Alles wat je nodig hebt is goede WiFi, een computer of laptop met camera en geluid, het liefst oortjes of een koptelefoon en een rustige ruimte.

We werken met een EMDR Online programma, dus ook EMDR is via beeldbellen mogelijk.

Voor vragen kun je contact opnemen met je behandelaar  of via info@perspectiefpraktijk.nl.