Preventief, snel, deskundig en toekomstgericht

Perspectief is een praktijk voor psychische gezondheid die zich richt op psychische klachten en opvoedingsvragen. Mensen zijn door bepaalde omstandigheden soms kwetsbaarder, met als gevolg spanningsklachten, gebrek aan zelfvertrouwen, een gevoel van tekort schieten of stemmingsklachten. Vaak liggen hier vaste denk- of gedragspatronen aan ten grondslag.

Ons uitgangspunt is het herstellen van de balans tussen verwachtingen en mogelijkheden in uw werk, opleiding of in uw privé-leven. Hoe eerder hoe beter! Want zo kunnen ernstige psychische problemen worden voorkomen. Onze manier van werken is erop gericht dat u weer in evenwicht komt, zowel thuis als op uw werk. Afhankelijk van uw vraag gaan we aan het werk.

Corona/Covid-19: hoe gaat Perspectief om met de recente maatregelen?

We volgen nauwgezet de richtlijnen van het RIVM en de adviezen van onze beroepsvereniging LVVP.

Alle intake en behandelgesprekken vinden plaats face-to-face of  via beeldbellen met behulp van ClickDoc Videoconsult. Kies je voor beeldbellen, dan ontvang je via dit systeem een mail met een link en een code waarmee je kunt inloggen.  In de virtuele wachtruimte word je dan ‘opgehaald’ door je behandelaar. Alles wat je nodig hebt is goede WiFi, een computer of laptop met camera en geluid, het liefst oortjes of een koptelefoon en een rustige ruimte.

We werken met een EMDR Online programma, dus ook EMDR is via beeldbellen mogelijk.

Voor vragen kun je contact opnemen met je behandelaar  of via info@perspectiefpraktijk.nl.