Preventief, snel, deskundig en toekomstgericht

Perspectief is een praktijk voor psychische gezondheid die zich richt op psychische klachten en opvoedingsvragen. Mensen zijn door bepaalde omstandigheden soms kwetsbaarder, met als gevolg spanningsklachten, gebrek aan zelfvertrouwen, een gevoel van tekort schieten of stemmingsklachten. Vaak liggen hier vaste denk- of gedragspatronen aan ten grondslag.

Ons uitgangspunt is het herstellen van de balans tussen verwachtingen en mogelijkheden in uw werk, opleiding of in uw privé-leven. Hoe eerder hoe beter! Want zo kunnen ernstige psychische problemen worden voorkomen. Onze manier van werken is erop gericht dat u weer in evenwicht komt, zowel thuis als op uw werk. Afhankelijk van uw vraag gaan we aan het werk.

Corona/Covid-19: hoe gaat Perspectief om met de recente maatregelen?

Alle intake en behandelgesprekken worden voorgezet via beeldbellen met behulp van het programma Zoom. Je ontvangt van je behandelaar via mail een link met je afspraak waarop je kunt wachten in de virtuele wachtruimte.

Alles wat je nodig hebt is goede WiFi, laptop met camera en geluid, het liefst oortjes en een rustige ruimte. Download Zoom en de behandelaar stuurt je een link voor de afspraak waarop je kunt wachten in de virtuele wachtruimte.

We hebben een EMDR Online programma aangeschaft, dus ook EMDR trajecten kunnen gecontinueerd worden

Voor vragen kan je contact opnemen met je behandelaar of met info@perspectiefpraktijk.nl