Ervaringen cliënten

Na afloop van de behandeling wordt u gevraagd om een cliënt-tevredenheids vragenlijst (CQ-index) in te vullen.
Wat is uw ervaring met onze praktijk? Bent u goed geholpen of kunt u ons helpen aan tips hoe we het beter kunnen doen? U kunt uw reactie ook plaatsen op https://www.zorgkaartnederland.nl

Gemiddeld rapportcijfer 2017: 9
Bejegening: 10 (range 2 – 10)
Samen beslissen: 16 (range 4 – 20)
Uitvoering behandeling: 10 (range 2 – 10)

Wat is ZorgkaartNederland?

Deel uw ervaringZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg waar mensen hun ervaringen met de zorg delen met elkaar. De website biedt u informatie om te kunnen kiezen voor een zorgverlener die het beste past. ZorgkaartNederland is een website van Patiëntenfederatie Nederland.

Waarom ZorgkaartNederland?

ZorgkaartNederland werkt aan openheid in de zorg. De waarderingen van patiënten laten zien hoe mensen zorg ervaren. ZorgkaartNederland biedt daarnaast ook andere informatie over de kwaliteit van zorgaanbieders. Bijvoorbeeld in onze vergelijkingshulpen. Die kunt u gebruiken om te kijken welk ziekenhuis voor uw aandoening het beste voldoet aan uw wensen.

Voor zorgaanbieders is ZorgkaartNederland een instrument waarmee ze zien wat volgens patiënten goed gaat en wat beter kan. Zorgaanbieders die een pakket hebben van ZorgkaartNederland, kunnen o.a. in een dashboard de waarderingen monitoren en zien welke trends er zijn.